Новини
Стефани превзе турския радиоефир PDF Печат Е-мейл

Гласовитата изпълнителка Стефани вече звучи и по най-слушаната турска радиостанция. Ремиксът на баладата “След теб”, дело на гръцкия топ DJ Pantelis, бе избран за хит на деня на 29 септември . Аудиторията на музикалната медия надхвърля 4 милиона, а сингълът на деня се определя изцяло от слушателите.

Продължава...
 
СПОМЕН ЗА НОНЧО PDF Печат Е-мейл

Тази седмица на музикалния пазар излязоха двойния аудио-албум и DVD-албума “Спомен за Нончо”, събрани в едно. Този проект е в памет на невероятния човек и приятел Нончо Воденичаров.

Продължава...
 
Джина Стоева покори Олимп PDF Печат Е-мейл

Джина Стоева покори още един връх в живота си. Този път тя изкачи най-високата планина в Гърция – Олимп. Връх Митикас и неговите 2917 метра не се оказаха недостижими за певицата, известна с приключенския си дух. Групата ентусиасти, в която участвала и Джина, се състояла от 26 души и нейният водач бил Миро Нанков. От тях 6 човека не могли да достигнат крайната цел, защото било изключително трудно.

Продължава...
 
ДИМАНА В МОКРИТЕ СЪНИЩА НА АВТОМОНТЬОР PDF Печат Е-мейл

Димана се радва на втори клип след официалното си завръщане на музикалната сцена след раждането на своята дъщеричка. Песента се казва “За малко да ме имаш” и е по текст на Росен Димитров, а музиката е дело на Митко Петров.

Продължава...
 
НОВИЯТ АЛБУМ НА ПРЕСЛАВА Е ПРИ ВАС PDF Печат Е-мейл

"Пази се от приятелки", дългоочакваният нов албум на Преслава, вече е на музикалния пазар за радост на нейните почитатели. Заглавията, които влизат в новия диск, в по-голямата си част са познати на изкушените от модерния фолк.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 271 272 273 Следваща > Последна >>

Резултати 2431 - 2439 от 2457

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                      

Полезни връзки

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates