ЗВЕЗДНА ПРОМОЦИЯ ЗА ПРЕСЛАВА PDF Печат Е-мейл

Много приятелки на Преслава пристигнаха в късните часове на 24 октомври в нощен клуб , за да се забавляват в съботната нощ и да бъдат част от звездната промоция на Преслава. Певицата на 2008 година бе избрала пловдивски клуб, за да направи официалната промоция на 14-те песни от последния й албум „Пази се от приятелки“.

Продължава...
 
БЪЛГАРО СРЪБСКАТА ЗВЕЗДА РЕНИ ПРЕДСТАВЯ НОВАТА СИ ПЕСЕН “МАГИЯ” PDF Печат Е-мейл
След близо четири месеца прецизен подбор на музика, текст и аранжимент, българо-сръбската звезда Рени представя най-новата си песен “Магия”
Продължава...
 
Футболни национали аплодираха Стораро. Занев и Ивелин Попов показаха завидни умения в танците PDF Печат Е-мейл

Тони Стораро, Теодора и Славена стартираха втората част на клубното турне с феноменален купон във Велико Търново. Клубът се пукаше по шевовете, като феновете останаха без дъх след двучасов хит маратон. Началото бе за Славена, която се чувстваше като у дома си и бе бурно аплодирана по време на изпълненията си. Младата изпълнителка впечатли с изпълненията си наживо, а с танците си не остави никого равнодушен.

Продължава...
 
НЕЛИНА ЗАХВЪРЛЯ ЗАДРЪЖКИТЕ СИ PDF Печат Е-мейл
Блясък, лукс и готини мъже е най-краткото описание на двата снимачни дни за новото видео на Нелина "Лека нощ". Песента е свежо, динамично предложение от певицата по текст на Мариета Ангелова, музика и аранжимент на Светослав Лобошки. "Струваше си дългата работа по проекта - признава певицата - точно това търсех" .
Продължава...
 
ПРЕСЛАВА С ПРОМОЦИЯ В СЪБОТА PDF Печат Е-мейл
Промоция на новия си албум „Пази се от приятелки” ще направи Преслава на 24 октомври. Певицата на годината е избрала хитовата дискотека  в Пловдив, където за целта ще бъде изградена и специална сцена. Водеща на шоуто ще бъде Жени Койчева.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 Следваща > Последна >>

Резултати 2332 - 2340 от 2381

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                      

Полезни връзки

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates