Джина Стоева покори Олимп PDF Печат Е-мейл

Джина Стоева покори още един връх в живота си. Този път тя изкачи най-високата планина в Гърция – Олимп. Връх Митикас и неговите 2917 метра не се оказаха недостижими за певицата, известна с приключенския си дух. Групата ентусиасти, в която участвала и Джина, се състояла от 26 души и нейният водач бил Миро Нанков. От тях 6 човека не могли да достигнат крайната цел, защото било изключително трудно.

Продължава...
 
ДИМАНА В МОКРИТЕ СЪНИЩА НА АВТОМОНТЬОР PDF Печат Е-мейл

Димана се радва на втори клип след официалното си завръщане на музикалната сцена след раждането на своята дъщеричка. Песента се казва “За малко да ме имаш” и е по текст на Росен Димитров, а музиката е дело на Митко Петров.

Продължава...
 
НОВИЯТ АЛБУМ НА ПРЕСЛАВА Е ПРИ ВАС PDF Печат Е-мейл

"Пази се от приятелки", дългоочакваният нов албум на Преслава, вече е на музикалния пазар за радост на нейните почитатели. Заглавията, които влизат в новия диск, в по-голямата си част са познати на изкушените от модерния фолк.

Продължава...
 
ГЕРГАНА В ГОРЕЩИ СЦЕНИ С ТЕОДОР НЕДЯЛКОВ PDF Печат Е-мейл

Видеоклипът към най-новата песен на Гергана “Имам нужда” от няколко дни е в ефир. Режисьор на новото видео е Ники Скерлев, с когото фолк дивата е заснела повечето си клипове.

Продължава...
 
ДЖЕНА СЕ ВИХРИ В НОВ ЕКШЪН PDF Печат Е-мейл

В края на месец август Джена засне видеоклип към най-новата си песен,”Чуждите и лесните”. Новото попълнение в репертоара на певицата е по текст на Тина Денчева и музика на Калин Димитров.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 261 262 263 Следваща > Последна >>

Резултати 2341 - 2349 от 2365

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                      

Полезни връзки

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates