Алисия пее благотворително за ПФК “Берое” PDF Печат Е-мейл

Топ изпълнителката на  – Алисия, ще вземе участие в голям концерт под надслов “Жените на Стара Загора в подкрепа на футболен клуб “Берое”. Изявата е благотворителна и целта е спасяването на клуба от моментното му финансово затруднение.

Продължава...
 
ТАТЯНА КАТО "ЖЕНАТА-КОТКА" PDF Печат Е-мейл
Като "Жената-котка" ще видим Татяна в нейното най-ново видео, което е към песента "Как ще ме накажеш". Режисьор и оператор на горещото видео е Йордан Петков, с който певицата работи и в предишния си клип "Излез от филма". Тайнственото излъчване на нейната героиня в новото видео е подсилено от специална маска и провокативни тоалети.
Продължава...
 
НЕЛИНА КОРОНОВА "МИС ВЕРСАЙ" PDF Печат Е-мейл

Нелина избра столичeн клуб  за премиерно изпълнение на новото си парче "Лека нощ". Същата вечер гостите на заведението останаха свидетели на избора и награждаването на "Мис Версай" за месец октомври. Звездата на родния фолк връчи короната на победителката в конкурса Елеонора Младенова, която получи и страхотни подаръци.

Продължава...
 
„ДА ЗАПЕЕМ" - ДЕБЮТЕН АЛБУМ НА ЗДРАВКО МАНДАДЖИЕВ PDF Печат Е-мейл

Пъстър букет от народни мелодии, тракийски и македонски, е подбрал талантливият народен певец Здравко Мандаджиев за своя дебютен албум “Да запеем”, с които зарадва приятно почитателите на фолклора. Заглавие на албума дава едноименната песен, по музика на Здравко Мандаджиев и текст на неговата майка - Анастасия Василева.

Продължава...
 
ЗВЕЗДНА ПРОМОЦИЯ ЗА ПРЕСЛАВА PDF Печат Е-мейл

Много приятелки на Преслава пристигнаха в късните часове на 24 октомври в нощен клуб , за да се забавляват в съботната нощ и да бъдат част от звездната промоция на Преслава. Певицата на 2008 година бе избрала пловдивски клуб, за да направи официалната промоция на 14-те песни от последния й албум „Пази се от приятелки“.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Следваща > Последна >>

Резултати 2404 - 2412 от 2457

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                      

Полезни връзки

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates