В чест на “Без теб” всеки ден нова снимка от Преслава PDF Печат Е-мейл

Най-новият клип на Преслава, “Без теб”, разбунтува духовете и предизвика разгорещени коментари в социалната мрежа. Това е добър знак, защото песента е добра, а видеото определено е нещо ново, различно и модерно. Създалата се ситуация най-точно е описана от почитател на Преслава, който е споделил мислите и емоциите, които буди у него “Без теб”:

“Нали искахте нещо различно? Ами ето Ви! Ето с такива песни ще се наложи нова ера в поп фолка. Времето на ориенталските ритми и кючеците е на път да остане в историята, ако поп фолк певиците започнат да следват тази линия на музиката!”

“Браво на Преслава, че има усета за хубава музика и дано успее да наложи този нов стил! Да, в началото ще е трудно възприемано, но ако има постоянство, накрая много хора ще са й благодарни, че е избавили поп фолка от рамките, в които е вече над 20 години!”

Преслава е подготвила и още една изненада по случай премиерата на най-новия си видеоклип. От появата на песента - 14 декември, певицата всеки ден представя нова снимка от фотосесията, която направи към новия си проект.  
< Предишна   Следваща >

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                      

Полезни връзки

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates