АЛЕКСА С ПЕСЕН РАВНОСМЕТКА PDF Печат Е-мейл

„Не ме е страх“ е новият проект на Алекса, който вече се завъртя в ефира на Фен ТВ.  „Не ме е страх“ не е просто заглавие, това е мото. Мотото на възродената Алекса.

След силна любов и последвала тежка раздяла изпълнителката на Ара мюзик изпада в депресия. „Не ме е страх да призная, че известно време бях в дупка. В личния ми живот се случиха някои неща и ми повлияха отрицателно. Днес обаче съм друга. Днес се изправям и съм по-силна от всякога“ – коментира певицата от ефира на Фен ТВ.

Аз съм много емоционална. Всяко едно нещо рефлектира върху психиката ми. Тази раздяла беше удар за мен, но и ми помогна да направя равносметка и погледна по друг начин на живота.“- категорична е Алекса.

Песента е пореден експеримент на певицата. Тя изгражда своя стил, характеризиращ се със сексапил, дързост и склонност да изпява емоциите си. Затова и сама пише текста на „Не ме е страх“. Това е начин за нея да се справи с чувствата си и да ги излее от себе си.Изпълнителката многократно е подчертавала, че за нея свободата е от изключителна важност и не приема някой да я ограничава.

В песента специално участие взима и колежката ѝ и приятелка Ванеса.

„Обичам да изразявам себе си. Обичам да експериментирам. Затова и видеото към „Не ме е страх“ е новаторско за българския пазар.“ – споделя още Алекса.

Изпълнителката на Ара Мюзик залага на т.нар. lyrics video, съчетано с анимации, графичен дизайн и снимки от специално заснета фотосесия.
 

 
< Предишна   Следваща >

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                      

Полезни връзки

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates