Сеса и дъщеря й за първи път заедно на корица на българско списание. PDF Печат Е-мейл

Мегазвездата на Балканите СЕСА и прелестната й дъщеря красят корица на едно от най-големите списания за звезди у нас. Двете изгряват с уникална фотосесия в мартенския брой на българското издания. И докато за иконата на сръбската музика, която подготвя два впечатляващи концерта в „Арена Армеец“, това е още една блестяща изява, то за чаровната 18-годишна Анастасия е ексклузивна премиера пред българската аудитория, при това доста успешна според модните критици.

В едно много откровено интервю, специално за изданието, СЕСА разкрива какви са отношенията с децата й, на фона на живот, който прилича на филм. Тя разказва още и за пътя към най-важната й роля – тази на майка, и за най-скъпия урок, научен от покойния й съпруг Аркан.

В изключително елегантни черно-бели тоалети от есенно-зимната колекция на прочут сръбски топ дизайнер, двете дами заедно позират пред обективите на модния фотограф. Изпълнителката на „Trepni“ и Анастасия изглеждат по-скоро като сестри, от колкото като майка и дъщеря, благодарение на перфектната форма, в която е звездата. 
< Предишна   Следваща >

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                      

Полезни връзки

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates