Дения Пенчева – единствената българка с интервю за кувейтски вестник PDF Печат Е-мейл

         Дения Пенчева бе гост на годишния прием по случай 55 годишнината от Независимостта на държавата Кувейт и 25 години от Освобождението й. Той се провежда ежегодно от Кувейтското посолство в София.

         „Щастлива съм, че традиционно получавам покана за това събитие. Вече за 6-та поредна година съм гост. Като възпитаник на дипломатическото училище към Руското посолство у нас, често получавам покани за такъв род изискани мероприятия.“, споделя фолклорната певица. „Преди години подарих свой музикален диск на тогавашния посланик и песните ми много се харесаха на кувейтските дипломати. В следствие на това и със съдействието на говорителя на арабските емирства за България – Мохамед  Халаф – дадох интервю за престижния кувейтски вестник  „Ал Уатан” (AlWatan).“, допълва изпълнителката на „Лиляно моме“.

         Дения Пенчева е единствената българка досега, която е давала интервю за кувейтски вестник.

         „Благодаря още веднъж за поканата на Негово Превъзходителство Посланика на Кувейт г-н Якуб Ал Атиики. За мен беше чест и удоволствие да бъда гост редом с дипломати, политици и бизнесмени с бизнес в Кувейт!“, категорична е изпълнителката. 
< Предишна   Следваща >

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                      

Полезни връзки

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates