Ерик с ударно завръщане PDF Печат Е-мейл

Песен за мъжката изповед представи Ерик днес в ефир. "Прости" е колаборация с популярния в Белгия и западна Европа DJ Oskar. Изпълнителят от каталога на Диапазон Рекърдс прави ударно завръщане на музикалната сцена след близо 2-годишна пауза.

 Датата за премиерата на песента е неслучайна – точно преди Сирни заговезни, когато по църковен обичай се иска прошка от близките. Така и Ерик, който е вярващ, иска своеобразна прошка за миналото, за да отвори нова страница в живота и кариерата си.

„Изминалите 2 години бяха много тежки за мен в личен и емоционален план, но вече се отърсих от миналото и гледам само в бъдещето“ – откровено споделя Ерик.

 Изпълнителят и DJ Oskar са приятели в живота и е било логично рано или късно да осъществят съвместен проект. Клипът е заснет в Брюксел, Белгия, а режисьор е самият Ерик.

„Много хора не очакваха от мен да се завърна с балада, но аз държах песента да е такава.“ – коментира той.

 „Много съм амбициран. С продуцента ми Ненчо Касъмов подготвяме няколко много интересни проекта и съм сигурен, че феновете ми и почитателите на нашата музика ще останат изключително приятно изненадани. Чака ни здрава работа, но не се плаша. По-целенасочен съм от всякога.“ – категоричен е Ерик. 
< Предишна   Следваща >

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                      

Полезни връзки

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates