Ашли специален гост на участието на Vas Angelovв София PDF Печат Е-мейл

Ашли беше специален гост на първия концерт пред родна публика на Vas Angelov. Едва 20 годишен младият изпълнител е признат  от световноизвестните рапъри Eminem, 50 Cent и Busta Rhymes и е рапира на една сцена с тях.

Vas Angelov има сантимент към българския фолклор и музиката на живо. Затова решава за първия си концерт пред родна публика да представи нещо малко по-различно. Чрез музикантите Тасе Шарков и Светлин Банаджиев той се запознава с Ашли. Впечатлен от кристалния глас на певицата от каталога на Диапазон Рекърдс, той решава, че тя ще е най-добрият избор за представянето му пред родните фенове. Vas кани изпълнителката от ефира на Фен ТВ да изпее под съпровода на клавир част от емблематичната песен „Излел е Дельо Хайдутин”. Изпълнението на Ашли е впечатляващо, а последвалото излизане на младия рапърна сцената кара клуба буквално да изригне.

Vas е страхотен. Адски талантлив и толкова земен. Страхотен човек, артист и професионалист. След края на участието му си говорихме и може би в бъдеще ще направим нещо съвместно.“ – загатва Ашли. 
< Предишна   Следваща >

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                      

Полезни връзки

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates