Македония очаква Преслава PDF Печат Е-мейл

Преслава е истински щастлива със своята работа и многобройните си почитатели, които я обожават. След поредната среща с море от любов, певицата се отдаде на емоциите и написа трогателен пост в официалната си страница във Facebook:

“В един такъв момент се чувствам истински свободна, щастлива, като единствения човек на тази планета, получил всичко, което желае... Докоснат от Бога, просто мечтател...”

И това лято певицата е сред най-желаните гост-изпълнители за клубни участия, не само в България, но и зад граница. Тази събота, 19 август, звездата ще радва с най-големите си хитове своите фенове в Струмица. Една незабравима музикална вечер в началото на лятото вече подари Галин, който предизвикаха истински фурор в Струмица. Преслава от своя страна също е нетърпелива да представи на живо най-актуалния си хит “Тук жена му пази“, който е в дует с Джена. Песента бързо се превърна в един хитовете на Лято 2017 и вече властва в дискотеките. Но преди Македония, Преслава ще пее две поредни вечери край морето.  
< Предишна   Следваща >

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                      

Полезни връзки

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates