Валя засне нова фолклорна програма PDF Печат Е-мейл

Преди седмица Валя засне пет народни песни, които ще бъдат включени в новата й фолклорна програма. Певицата е подбрала мелодии от различни фолклорни области, които са добре познати на любителите на българската народна музика. Интересното е, че музиката на една от песните е написана от самата певица.

Местата, на които Валя засне клиповете, са любими нейни кътчета в Родопа планина. Изборът на тази локация не е случаен, тъй като от години Валя има еко-вила в полите на планина, намираща се на 1700 м. надморска височина. Тя често посреща гости, които са избрали да прекарат почивката си именно там.

“Фолклорът винаги намира място в моя репертоар. В участията ми по празници на общини или фирмени партита, народната музика винаги присъства. Щастлива съм, когато видя хората, как се стичат на площадите и всички се хващат на хора, жадни за народни ритми.”

“Мисля, че всички трябва да се гордеем с нашата музика и затова правя песни и в този жанр”, споделя певицата.

В новата фолклорна програма Валя е заложила на облекла с фолклорни мотиви, сътворени дизайнерката Елена Христова, която създава индивидуални модели, вдъхновени от народното творчество. Тоалетите на певицата са украсени с ръчно направени бродерии, стилизирани елементи и фолклорни мотиви, съчетани с изтънченост и майсторство. За цялостната визия допринасят и аксесоарите към облеклата – красиви пафти и цветя в косите.

Кои са новите пет фолклорни песни в репертоара на Валя и каква емоция ще събудят в зрителите, предстои да разберем много скоро. 
< Предишна   Следваща >

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                      

Полезни връзки

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates