Феновете: Тони Дачева си остава класика PDF Печат Е-мейл

Тони Дачева се завърна в ефир с нов видеоклип, който вече може да бъде гледан. Заглавието на музикалния проект е “Играч“, а той вече се радва на интереса на меломаните:

“Много хубава песен и различна! Усеща се автентичният поп-фолк, и в текста, и в аранжимента! Браво, Тони, липсваше!“, “Много свежа песен!“, “Няма как човек да обърка Тони Дачева. Уникален глас“, “Страхотен ритъм, красив клип. Право в целта за лятото, поздравления за Тони! Остава си класика“, “Адмирации“, четем в първите отзиви.

Самата Тони Дачева сподели, че песента е свежо и лятно парче, с което отправя своя музикален поздрав към меломаните този сезон, а в следващите месеци за тях предстоят още интересни изненади.

“Играч“ е по музика и аранжимент на Светослав Лобошки, а стиховете са на Лиляна Димова, автори на които изпълнителката от години се доверява за своите песни. Режисьор на красивото видео е Ивайло Спасов, а Тони Дачева отправя своята благодарност към целия екип, вложил душа и сърце в създаването на проекта. Специално участие в лентата вземат Саня и Станимир от шоу-вариете “Фламинго”. 
< Предишна   Следваща >

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                      

Полезни връзки

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates