“Сандокан“ е лятната заявка за хит на Денис PDF Печат Е-мейл

В разгара на летните партита Денис, Adnan Beats & Fari представят своята нова песен и видеоклип към нея “Сандокан“. От вчера парчето може да бъде гледано в , а Денис я презентира в социалните мрежи така:

“Ето го и новото! Приятели представяме ви “Сандокан”. Чисто ново от фурната! Надяваме се да ви хареса! Дай му!“, пише той.

За новото си предложение младите изпълнители се доверяват на собствения си музикален усет и обединяват идеите си, за да зарадват публиката с поредния горещ хит. 

“Ние сме млади хора, млади творци, правим нещо различно. Стараем се да поддържаме тази вълна, която сме започнали като стил, но и да не се повтаряме. Винаги да можем да показваме нещо по-ново и по-различно в проектите си. Правим нещата така, както ги усещаме“, откровени са момчета.

Те представиха “Сандокан“ с ефектен видеоклип, който е заснет от режисьора Ерджан Кехайов в родния град на Денис, Разград, а кадрите допълват динамичния заряд на парчето. Меломаните също не останаха равнодушни и побързаха да споделят мнението си в YouTube.

“Дългоочакваната песен. Браво, супер сте“, “Мачкайте, момчета“, “Хит“, “Як бийт. Яко парче. Браво и на тримата“, “Гърмииии“. 
< Предишна   Следваща >

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                     

Полезни връзки

  

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

  

 

Проект „BG16RFOP002-2.073-19096“ одобрен и изпълняван съгласно договор № BG16RFOP002-2.073-19096-C01 от 30.09.2020 г., финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Обща стойност на проекта: 10 000лв., от които. 8 500 лв. европейско и 1 500 лв. национално съфинансиране.

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates