Ани Хоанг все по-близо до мечтата си за Виетнам PDF Печат Е-мейл

Ани Хоанг вече сбъдна една от мечтите си – да стъпи в Азия. Това се случи пролетта, когато пътува до Тайланд и снима два видеоклипа. В първо се появи “Papi” с участието на Dee, а след това премиера получи и дуета със Silver - “Палим и летим”. Това пътуване доближи Ани Хоанг до голямата й мечта - да види Родината на баща си, Виетнам.

“Все още не съм пътувала до Виетнам, но пътешествието ми до Тайланд беше нещо като подготовка. Всички ми казаха, че страната е много близка като култура и природни дадености до Виетнам. Така че горе-долу добих представа как изглежда Родината на баща ми. Но много бих жепала да отида със семейството си - с майка, татко, Люси. Много ми се иска да видя откъде идва другата част от гена ми. Да опозная природата, културата, хората“, признава певицата в свое интервю за печатна българска медия.

Новите R`n`B заглавия в репертоара на изпълнителката провокираха мнозина да направят предположения, че тя има намерение да се дистанцира от поп фолк жанра. Ани Хоанг обаче е категорична:

“Да, през последните 2-3 години правя повече такива парчета, но това не означава, че смятам да сменя жанра. Винаги съм казвала, че не съм човек, който дели музиката на стилове. А по признака - дали е хубава или не. В общи линии вече започвам да правя това, което ми е на душата”. 
< Предишна   Следваща >

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                     

Полезни връзки

  

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

  

 

Проект „BG16RFOP002-2.073-19096“ одобрен и изпълняван съгласно договор № BG16RFOP002-2.073-19096-C01 от 30.09.2020 г., финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Обща стойност на проекта: 10 000лв., от които. 8 500 лв. европейско и 1 500 лв. национално съфинансиране.

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates