“Цяло лято“ с Теди Александрова PDF Печат Е-мейл

Цяло лято в нощните клубове у нас със сигурност ще звучи последния музикален проект на Теди Александрова - “Цяло лято“. Още от първо слушане песента грабва със своя заряд и провокира мисли за слънце, море и купон. Мелодията е създадена в съавторство между певицата и композитора Светлин Къслев, който е направил и аранжимента. Текстът по традиция е на Теди Александрова и той отразява настроението, което владее изпълнителката този сезон.

“Бийтът е супер откачен и енергичен. Звучи много модерно, западно, не ми звучи българско”, отбеляза звездата и допълва, че с този проект не изневерява на себе си, но иска да предложи нещо свежо и различно на своите почитатели.

Зрителите не закъсняха със своите оценки, които дават категоричен отговор на въпроса: Създала ли е Теди Александрова летен хит:

“Страхотна песен. Точно като за лятото, свежа със зарибяващ текст и летен клип“, “Теди вади хит след хит“, “Браво момиче, успех на песента“, “Ооооо, нов хит, браво Теди“, “Само ме радваш, уникална е, супер свежа песен и клип“, “Адмирации, Теди. Песента е високо ниво, а клипа е убийствен“, “Сега и тази песен ще се слуша навсякъде, цяло лято“, “Поздравления, продължавай така и занапред, Теди“, пишат меломаните.

 


 
< Предишна   Следваща >

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                     

Полезни връзки

  

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

  

 

Проект „BG16RFOP002-2.073-19096“ одобрен и изпълняван съгласно договор № BG16RFOP002-2.073-19096-C01 от 30.09.2020 г., финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Обща стойност на проекта: 10 000лв., от които. 8 500 лв. европейско и 1 500 лв. национално съфинансиране.

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates