УЛТРА PDF Печат Е-мейл
 
“УЛТРА” е първата радиоверига в Югозападна България.
Ние излъчваме висококачествен стереозвук на нашите честоти от София и Перник до Дупница, Благоевград, Симитли, Кресна, Сандански и Петрич, както Пазарджик и Пловдив.
 
 
“УЛТРА” е първата радио верига, която можете да слушате от София до Кулата. Ние покриваме изцяло Международен път Е-79.
 
 
Ние сме неоспорим факт от декември 2003 г. До скоро водещи радио станции в няколко града, сега обединени в едно, с една цел, с едно виждане, с един път, в МНОГО градове. Освен ефирното ни излъчване се радваме на добра слушаемост от цялата страна и по света в онлайн пространството, чрез сайта ни www.radioultra.bg, както и чрез кабелните оператори и интернет доставчици в страната.
 
 
Ние не можем да изброим нашите слушатели и да назовем тяхната възраст. Нашите слушатели са ВСИЧКИ. Не само онези, които живеят от Западната ни граница до Кулата, но и всички онези, които пътуват в тези региони - туристи, роднини, случайни слушатели, бизнесмени, Вашите клиенти.
 
 
“УЛТРА” излъчва 24 часа в денонощието, самостоятелна програма, подчинена основно на музиката, но съчетана с местната атмосфера на съответното населено място… Музика по вкус и предпочитание на НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО СЛУШАТЕЛЯ.
Нашите поздравителни концерти са търсени и желани от всеки слушател и всеки рекламодател. Това е нашият прайм тайм. Това е времето, в което Вие желаете да чуете Вашата реклама, това е времето, в което Вие искате да организирате Вашата радио игра, това е времето, в което нашата аудитория става Ваши клиенти. Това време, ние можем да Ви го предоставим.
 
 
Веригата работи с професионални DJ и радио Водещи. Техническата обезпеченост на “УЛТРА” е от съвременен тип, който задоволява и най-прецизните специалисти, слушатели и рекламодатели. Това ни позволява да предлагаме гъвкаво медия планиране  и прецизна отчетност на реализираните кампании.
Широкият обхват, който предлагаме позволява да сегментирате даден регион или дадена таргет група. Голямата територия, която обхващаме Ви позволява да достигнете до максимален брой клиенти. Нашият професионализъм Ви дава гаранция за успех!
 
 
ТОВА СМЕ НИЕ! СЛУШАЙТЕ НИ И СЕ ЗАБАВЛЯВАЙТЕ!
www.radioultra.bg
 
 
 
 
 

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                     

Полезни връзки

  

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

  

 

Проект „BG16RFOP002-2.073-19096“ одобрен и изпълняван съгласно договор № BG16RFOP002-2.073-19096-C01 от 30.09.2020 г., финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Обща стойност на проекта: 10 000лв., от които. 8 500 лв. европейско и 1 500 лв. национално съфинансиране.

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates