АЛЕКСА С ЕКСЛУЗИВНА ПРОМОЦИЯ PDF Печат Е-мейл

Алекса представи най-новия си проект „Спря да дишаш” в столичeн клуб. Журналисти, колеги и приятели уважиха събитието и поднесоха на изпълнителката букети и подаръци.

 Алекса сияеше в къса златиста рокля, която подчертаваше сексапила ѝ. От сцената тя благодари на всички, с които е реализирала проекта, на екипите на Ара мюзик и Фен ТВ и на продуцента си Виктор Касъмов, за това че винаги я подкрепя. 

Освен „Спря да дишаш, изпълнителката от каталога на „Ара мюзик изпя пред многобройната публика и микс от предишните си песни и обра овациите на всички присъстващи. Много от гостите на заведението се снимаха с Алекса и пожелаха успех на новия проект. Сред специалните гости бяха композиторът Деян Асенов, който е автор на музиката и аранжимента на „Спря да дишаш. Ванеса, Ашли, Ирена, Александър и трио Caramel поздравиха Алекса и гостите на заведението със свои изпълнения.

 Още с премиерата си песента и видеоклипът „Спря да дишаш получиха много положителни коментари в социалните мрежи. Феновете поздравяват Алекса и ѝ пожелават още повече хитове.

   
< Предишна   Следваща >

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                     

Полезни връзки

  

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

  

 

Проект „BG16RFOP002-2.073-19096“ одобрен и изпълняван съгласно договор № BG16RFOP002-2.073-19096-C01 от 30.09.2020 г., финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Обща стойност на проекта: 10 000лв., от които. 8 500 лв. европейско и 1 500 лв. национално съфинансиране.

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates