Трио CARAMEL стават мотористки PDF Печат Е-мейл

Момичетата от трио Caramel представиха най-новия си проект Mr. Lover. Както във всеки проект, така и тук изпълнителките показват различните лица на всяка жена. Във видеоклипа карамелките преминават от сладки девойки, през кокетки и изискани дами, за да стигнат до бунтарки и лоши момичета, заобиколени от мотори и димки.

„Песента е много различна от това, което сме правили досега. С екипа ни решихме да покажем, че сме смели и не се ограничаваме в диапазона на музиката, която правим.” – коментират карамелките.

За стайлинга на момичетата от трио Caramel се погрижи Радина Енчева. Тя е автор на банските и бижутата, които Карина, Никол и Ивайла носят. Мотористите във видеото пък са членове на Sofia Riders.

„Момчетата дойдоха специално заради клипа ни и караха от София до Пловдив. По пътя даже ги наваля и дъжд, но не се оплакваха изобщо. Бяха железни!” – споделя през смях Карина.

Специално участие във видеото взимат три чистокръвни породисти померана – Арабела, Грациела и Флорина, които въпреки горещото време се справят страхотно с ролите си. 
< Предишна   Следваща >

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                     

Полезни връзки

  

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

  

 

Проект „BG16RFOP002-2.073-19096“ одобрен и изпълняван съгласно договор № BG16RFOP002-2.073-19096-C01 от 30.09.2020 г., финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Обща стойност на проекта: 10 000лв., от които. 8 500 лв. европейско и 1 500 лв. национално съфинансиране.

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates