Емилия отдадена на музиката и своите деца PDF Печат Е-мейл

През последните две седмици Емилия отново е в центъра на медийния интерес – от една страна заради премиерата на най-новия си видеоклип “Само мой”, а от друга заради промените в личен план. Певицата бе гост в популярен телевизионен таблоид, в който разкри, че вече не са заедно с бащата на децата й. Изпълнителката бе категорична, че не съжалява за нищо в живота си и за всичко, което е преживяла.

“Хубаво или лошо, то ме е направило човек, певица и майка, за което съм много щастлива и благодарна на Господ и на хората, които стоят и продължават да стоят много близо до мен!!!”, написа певицата в социалните мрежи.

Емилия сподели, че в момента е изключително щастлива, а съмнение няма, че в основата на това най-вече са нейните две деца – Иван и Мира.

“Преди спях по осем часа, ядях по един час, обличах и събличах дрехите си по два часа....С децата ми се научих да спя по три часа, да ям за една минута и да се обличам за 5 секунди, но никога не съм била по-щастлива”, сподели Емилия.

Тя има и още един повод да се чувства прекрасно – най-новата й песен се радва на завиден интерес сред меломаните и вече е тотален хит в клубовете. За съжаление има и такива “фенове”, които решават да си присвоят самоличността на Емилия и от нейно име да общуват с меломаните. Подобен е случая на фалшив профил в YouTube с име “Емилия Вълева”, собственика, на който публикува коментари и заблуждава аудиторията, че това е самата изпълнителка. 
< Предишна   Следваща >

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                     

Полезни връзки

  

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

  

 

Проект „BG16RFOP002-2.073-19096“ одобрен и изпълняван съгласно договор № BG16RFOP002-2.073-19096-C01 от 30.09.2020 г., финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Обща стойност на проекта: 10 000лв., от които. 8 500 лв. европейско и 1 500 лв. национално съфинансиране.

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates