Татяна снима в България и Дубай “Падам си по теб” PDF Печат Е-мейл

Видеоклипът на “Падам си по теб” вече е факт и най-новото заглавие от репертоара на Татяна вчера получи своята премиера. Почитателите на певицата не закъсняха да дадат положителна оценка на проекта, сниман в България и Дубай по време на последното пътуване на певицата в Обединените Арабски Емирства:

“Тази песен е повече от уникална – пишат феновете на Татяна – Тази песен е много различна от всички, пуснати в последните няколко месеца. Браво, винаги ни изненадваш приятно, затова си идол на толкова много хора! Продължавай само така, ние сме с теб.”, “Браво, песента е супер купонджийска и от първо слушане мога да кажа, че е хит.”, “За пореден път ме очарова. Клипът е приказен, благодаря за разходката в Дубай!”

Татяна определено успя да изненада почитателите на поп фолка с това различно и динамично парче. За музиката и аранжимента певицата се довери на композитора Деян Асенов, а за текста – на Анастасия Мавродиева. Режисьор на “Падам си по теб” е Николай Скерлев, с който изпълнителката работи върху последните си няколко проекта. Интересен факт е, че Татяна е една от малкото щастливци, получили специално разрешение да снимат в един от най-скъпите 7-звездни хотели в целия свят “Бурж ал Араб” в Дубай. Татяна сподели, че кадрите в пустинята са заснети при рекордна температура от 50 градуса, но това не е попречило на екипа да запечата уникални и запомнящи се кадри. В “Падам си по теб” изпълнителката сменя шест визии като за своя стайлинг се е доверила на световни марки. 
 
< Предишна   Следваща >

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                     

Полезни връзки

  

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

  

 

Проект „BG16RFOP002-2.073-19096“ одобрен и изпълняван съгласно договор № BG16RFOP002-2.073-19096-C01 от 30.09.2020 г., финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Обща стойност на проекта: 10 000лв., от които. 8 500 лв. европейско и 1 500 лв. национално съфинансиране.

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates