Галена и Галин: Живеем в пълен синхрон PDF Печат Е-мейл

Една от светските двойки, които вече няколко години успяват да поддържат любовта си жива и да са все така щастливи, са Галена и Галин. Точно тях Фики и Гюлджан избраха за свои кумове, които да бъдат до тях в един от най-специалните дни в живота им.

“Аз съм щастлива, че имаме възможността да ги подкрепим в този важен за тях момент. Още повече, че очакват едно от най-хубавите неща, които могат да им се случат в живота – да имат бебче“, споделят Галена и Галин.

“Никой не трябва да действа по някакъв модел, просто трябва да следват себе си и да правят това, което чувстват, и смятам, че така нещата винаги се получават“, откровена е певицата.

Тя признава, че се радва, че има пръст в тази любовта история, която стартира в Белгия, по време на съвместното им участие с Фики. Именно изпълнителката на #МамаУраган забелязва първа Гюлджан и до някаква степен разпалва интереса на своя колега към нея.

“Аз съм човек, който е позитивно настроен и наистина винаги може да очакват само добро от мен - споделя Галена и продължава - Аз съм му на късмет на Фики, той така казва, и в личен, и в професионален план. В началото на неговата кариера записахме нашия дует “Кой“ и още оттогава той е на гребена на вълната, така че аз пожелавам, както е в професионален план, така да се чувства и в личен“.

А на въпроса на водещата Петя Костуркова трудно ли е до себе си да имаш половинка, която е толкова популярна и какво ще посъветва Гюлджан, Галин признава:

 “Свиква се, просто не трябва да обръща внимание на т.нар. жълти медии и да си имат доверие. Това е най-важното. А по отношение на жертвите в името на любовта и съвместния живот - нито аз, нито тя сме правили такива. Ние живеем в пълен синхрон - казва Галин, а Галена допълва - да се лиши от моето присъствие вечер не е малка жертва при наличието на малко бебе и Стефан, който е ученик. И то да се справя с всичко. Затова аз му благодаря и не пропускам възможността да му го кажа, и в ефир – също“.

За финал на този разговор за любовта Галин също прави признание към своята половинка:

 “И аз ти благодаря, че си ми родила двама сина“. 
< Предишна   Следваща >

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                     

Полезни връзки

  

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

  

 

Проект „BG16RFOP002-2.073-19096“ одобрен и изпълняван съгласно договор № BG16RFOP002-2.073-19096-C01 от 30.09.2020 г., финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Обща стойност на проекта: 10 000лв., от които. 8 500 лв. европейско и 1 500 лв. национално съфинансиране.

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates