Мария отново е блондинка, подготвя две нови песни PDF Печат Е-мейл

Мария разкри, че в момента подготвя две нови песни. Едната от тях ще е отново с Криско, но преди това Мария има друга изненада за почитателите си - песен на Даниел Ганев.

“Между второто и третото парче с Криско ще пусна едно парче, което е на Даниел Ганев. Една много хубава песен, която е така да се каже “акана” от нашите. Много ми е любима и искам съвсем скоро да й направя видеоклип. И така да се каже в началото на декември да ударим старта с нея. Тя по никакъв начин няма да притеснява “Всичко забранено” или “Червеният картон”, защото те са безкрайно различни като стил, а и като всичко”, разкрива Мария.

Мария призна в ефир, че за първи път посреща премиерата на свой проект в Дубай и явно това й е било на кадем. Затова с усмивка се зарича, че следващия път, когато представя нова песен и клип, пак ще отиде до там, за да й върви така, на хубаво.

Днес Мария изненада почитателите си в социалната мрежа с нова визия. Певицата отново се преобрази като блондинка, а дали тази промяна е свързана с шоуто, което подготвя по повод големият концерт засега тя не разкрива. Все пак Мария признава:

“Концертът е в моя любим град. Адски се вълнувам. Ще се постараем да направим уникално шоу и ще задмина онова от миналата година“.



 
< Предишна   Следваща >

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                     

Полезни връзки

  

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

  

 

Проект „BG16RFOP002-2.073-19096“ одобрен и изпълняван съгласно договор № BG16RFOP002-2.073-19096-C01 от 30.09.2020 г., финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Обща стойност на проекта: 10 000лв., от които. 8 500 лв. европейско и 1 500 лв. национално съфинансиране.

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates