“Не се изтриваш” на Преслава загря мрежата PDF Печат Е-мейл

Преслава представи най-новия си самостоятелен проект “Не се изтриваш” в YouTube. Песента веднага привлече вниманието на мeломаните и генерира близо 400 000 преглеждания в социалната мрежа за броени часове от официалната си премиера. Музиката и аранжиментът на песента са на композитора Даниел Ганев, а текстът е творческа колаборация на поетесите Анастасия Мавродиева и Петя Радева. Феновете не пестят позитивни коментари за своята любимка и новото й музикално предложение:

“Преслава, уникална си, песента е страхотна! Обичам те!”, “Перфектно изпълнение. Преслава е стилна, изглежда прекрасно, държи се на ниво и има огромен талант! Едно голямо браво за този чудесен проект.”, “Хитът на есента! Харесва ми, че тази година Преслава се върна към старото звучене в песните си.”, “Преслава не е имала толкова силна самостоятелна песен от години! Очаквах, че ще е хит, но този път надмина очакванията ми.”

“Не очаквах такъв проект от Преслава... Клипът е много по-различен от последните ѝ, а това е повече от добре! Няма голотии, с което отново доказва коя е и че може и без тях... Текстът – супер съм доволен, че е точно такъв! Пеенето – безкомпромисно! А музиката – няма да коментирам... Преслава оставя и прави незаличими следи в музикалния бранш.”, “Не помня откога не се бях радвала на песен толкова много, колкото на тази. Завърна се с гръм и трясък!”

За стилното и въздействащо видео Преслава отново заложи на режисьора Георги Марков. За своя стил в “Не се изтриваш” Преслава работи със Стоян Апостолов, гримът е на Цецо Андреев, а косата – на Милена Цекова. По време на снимките на клипа певицата засне и фотосесия с Теди Грозданов.
 
< Предишна   Следваща >

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                     

Полезни връзки

  

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

  

 

Проект „BG16RFOP002-2.073-19096“ одобрен и изпълняван съгласно договор № BG16RFOP002-2.073-19096-C01 от 30.09.2020 г., финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Обща стойност на проекта: 10 000лв., от които. 8 500 лв. европейско и 1 500 лв. национално съфинансиране.

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates