Кали: Заставам зад всяка моя постъпка с гордо вдигната глава PDF Печат Е-мейл

Кали е изпълнител с 27 години стаж и не крие, че в момента е “хипер щастлива”, от нищо не я е срам и категорично застава зад всяко свое действие с гордо вдигната глава.

“Имам три деца от трима мъже, две висши образования и една торба прочетени книги. Гордея се с това, че имам какво да кажа, че не се срамувам да застана пред камерата такава, каквато съм. Най-хубавото от всичко са трите ми деца, които са живи и здрави, цапат, викат, карат се, вдигат шум. Да са живи и здрави, аз ги обожавам”, откровена е певицата пред журналиста Краси Боев.

Като всеки родител и Кали винаги е искала нейните деца да бъдат честни и е удовлетворена, че го е постигнала.

“Дали са добри хора, предстои да разберем. Оказа се, че съм много амбициозен родител. Това пролича най-много в поведението на порасналия ми син Георги, който навърши 18 години. Вече като отговорен за действията си, той показва, че аз съм майка, която много е натискала и съм искала по някакъв начин да компенсирам моите липси в живота, но като цяло смятам, че имам щастливи деца.”

Кали не знае, дали е намерила голямата любов, защото е на мнение, че докато си жив, не можеш да разбереш.

“Надявам се, да е той, последният. Но ако не е той, няма да има четвърти”, категорична е тя.

За бума на рап културата певицата смята, че това е така, защото новото поколение няма време за мелодия, за разтегливост и романтика, иска бързо и точно в рима да се кажат нещата.

“Не ме е страх от младите. Аз знам как да забавлявам хората в клубовете, знам как да вибрирам на тяхната честота. Не правя нищо, което не ми доставя удоволствие. Ако на мен нощният живот, работата с младите хора, изтрещяването, не ме прави щастлива, няма да го правя.”

Кали признава, че не се плаши да експериментира различни неща, защото иска да вземе всичко от този живот.

“Ако това е последният ми ден на тази земя, защо да го изживея в лежане и неправене на нищо. Има една книга “Емоционалната интелигентност”, съветвам горещо всеки да я прочете, защото тя помага да настройваш хората спрямо себе си.” 
< Предишна   Следваща >

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                     

Полезни връзки

  

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

  

 

Проект „BG16RFOP002-2.073-19096“ одобрен и изпълняван съгласно договор № BG16RFOP002-2.073-19096-C01 от 30.09.2020 г., финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Обща стойност на проекта: 10 000лв., от които. 8 500 лв. европейско и 1 500 лв. национално съфинансиране.

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates