“Завинаги“ на Емилия се очeртава като най-въздействащата балада на годината PDF Печат Е-мейл

Създадена в памет на една чиста и млада душа, без време напуснала този свят, баладата “Завинаги“ на Емилия от първо слушане грабна всички, които харесват българската музика. Това е песен, която прекрачва жанрови граници, преодолява разделението между феновете и е доказателство, че когато един проект е стойностен, той няма как да не развълнува хората. Оригиналният видеоклип напълно е в хармония с посланието и още повече допринася за въздействието върху зрителите.

Доказателство, че тази песен и клип докосват сърцата на меломаните е първата позиция на “Завинаги“, красноречиви са и коментарите:

“Респект! Емилия свалям ти шапка, че продължи напред и направи тази тъжна балада, но истинска и тя ще остане във времето”, “Толкова болка има в тази песен, толкова истина и толкова музика, че думите са излишни...Уникален проект във всеки един аспект!”, “Още като чух първите 20 секунди разбрах, че това ще е баладата на годината. Емилия, продължавай в същия дух и само нагоре, не се предавай!“, “Една песен, изпята с много голямо чувство, която ще остане във времето! Адмирации и бъди силна...”, това са само част от споделените мнения.

Самата певица не скри болката, която е изпитала през последните месеци. Тя призна:

“За мен тази песен е повече от специална и беше тежко докато работихме по нея… И винаги ще бъде част от моя действителен живот! Знам, че има много хора, които имат същата съдба и дано слушайки тази песен, сълзите омекотят болката им. Докато имаме сълзи в очите, все още сме хора и все още имаме сърца“.


 
< Предишна   Следваща >

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                     

Полезни връзки

  

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

  

 

Проект „BG16RFOP002-2.073-19096“ одобрен и изпълняван съгласно договор № BG16RFOP002-2.073-19096-C01 от 30.09.2020 г., финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Обща стойност на проекта: 10 000лв., от които. 8 500 лв. европейско и 1 500 лв. национално съфинансиране.

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates