Галин: Влюбен съм в живота, в кариерата и хората около мен PDF Печат Е-мейл

“112” определено допадна на меломаните, а Галин не крие, че е доволен от успеха на най-новия си проект.

“Тази песен не е биографична. Обикновено моите парчета са провокирани от неща, които съм преживял, но сега не е така. Идеята куплетите да звучат по този начин е на VessoU – момчето, с което работих по песента. Заглавието си е мое. Мисля, че “112” ще е сред летните хитове”, казва Галин.

Първото и най-важно нещо, което е научил като изпълнител е, че ако човек иска да има ангажименти и да бъде на добри места в класациите, не трябва да се отпуска.

“Необходимо е много да се работи, да си винаги творчески настроен и да изненадваш хората. Другото, което научих е, че трябва да си отстояваш правата и да си амбициозен.”

Галин споделя, че би искал да направи един дует, който най-вероятно ще се осъществи. В момента води разговори как точно трябва да се направи. Той издава само, че не е с певица от поп-фолка.

Независимо от натоварения си график намира време да пътува и почти всеки месец по няколко дни е извън България.

“Влюбен съм в живота, в кариерата и хората около мен. Но съм човек, който иска и още, и още. Като че ли съм малко ненаситен. Все искам нови изживявания. Не мога да кажа, че съм богат. Не съм милионер, просто имам възможности, за да живея хубав живот, да се чувствам добре, да съм спокоен и независим. И през август, и през септември ще отида на почивка в чужбина.”

Галин е оптимист и вярва, че каквото и да стане, той е борбено момче и ще се справи.

“Животът е непредвидим! Винаги обаче след някой лош момент, Господ прави нещо много хубаво за мен, а и срещам хора, които да ми помагат, да ме обичат и да ме искат в живота си.”


 
< Предишна   Следваща >

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                     

Полезни връзки

  

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

  

 

Проект „BG16RFOP002-2.073-19096“ одобрен и изпълняван съгласно договор № BG16RFOP002-2.073-19096-C01 от 30.09.2020 г., финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Обща стойност на проекта: 10 000лв., от които. 8 500 лв. европейско и 1 500 лв. национално съфинансиране.

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates