Роксана: Работя по три нови песни PDF Печат Е-мейл

Роксана е сред тези, които могат да се похвалят с една от най-многобройните и верни фенски маси, а самата тя често общува с почитателите си и им разкрива новости от своя личен и професионален живот. Една от хубавите новини за публиката е свързана с нови проекти, които Роксана вече подготвя:

“Знам, че сте нетърпеливи да разберете какво ново парче подготвям и въобще работя ли по такова, и сега ще Ви кажа. Разбира се, че работя по нови песни и то не по една, а по цели три - споделя певицата и допълва подробности за тях - Две от песните са бързи, а третата е уникална балада в стил Роксана – тежка, чувствена и истинска. В главата ми се върти идея за един дует от няколко дни, но ще видим докъде ще го измисля. Въобще запалила съм фабриката за музика на макс и няма спиране, защото Вие, моите фенове, заслужавате най-доброто“.

Изпълнителката е категорична, че всичко, което предстои ще бъде много красиво и вярва, че ще допадне на феновете й.

В личен аспект Роксана също може да се похвали с едно щастливо и много емоционално лято. На първи август семейството й отбеляза първата годинка на малкия син на певицата Александър, а празникът събра близки, приятели и колеги на голямо парти в комплекс в град Плевен.

“Благодаря на всички от сърце, благодаря за милите думи и красиви пожелания и още по-красиви подаръци, за които се бяхте погрижили и зарадвахте моето момченце“, сподели след празника щастливата майка. 
< Предишна   Следваща >

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                     

Полезни връзки

  

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

  

 

Проект „BG16RFOP002-2.073-19096“ одобрен и изпълняван съгласно договор № BG16RFOP002-2.073-19096-C01 от 30.09.2020 г., финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Обща стойност на проекта: 10 000лв., от които. 8 500 лв. европейско и 1 500 лв. национално съфинансиране.

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates