Цветелина - На първа есен с нова песен PDF Печат Е-мейл

С настъпването на астрономическата есен, певицата Цветелина  направи музикален подарък на своите почитатели.

Тя запази за десерт специалното изпълнение на песента „Зайди, зайди”, която е и последната песен сдобила се с видео версия от фолклорния албум „Завръщане към корените”.

С това, този проект се превръща в първия албум на певицата, който е със 100% видео версии на всички песни. По този начин албума „Завръщане към корените” е достъпен за всички почитатели на българския фолклор, чрез интернет пространството, където могат да се гледат свободно.

За Цветелина песента „Зайди, зайди” е много свидна, тъй като й е любима от дете. А видео версията е заснета на едно скъпо за сърцето й място, където обича да се усамотява и зарежда за нови вдъхновяващи проекти. Това е Чинаровата гора, гордостта на село Белащица, в близост до Пловдив. По този начин тя иска, макар и на видео, да пренесе зрителите в този уникален по рода си резерват. Също така се надява, хората да пожелаят да го видят и на живо, защото усещането според изпълнителката, да пристъпиш в този храм на природата е неповторимо. Възможността да се докоснеш до чинари на стотици години, а едно от тях на над 1200г., е спиращо дъха преживяване.

„Ние сме благословени да живеем в родина, на която дърветата са на възраст по-голяма от някои държави в света”, възкликва Цветелина.

Аранжиментът е на доказалия се фаворит в областта на македонската песен - Светослав Лобошки, с който Цветелина работи от началото на своята кариера.

Дух, традиции, родолюбие, корени, любов, приятелство, постоянство, са сред основните устои на певицата.

„Щастлива съм, че с албума „Завръщане към корените” имах възможността, да оставя фолклорно съкровище за бъдещите поколения”, споделя Цветелина. Дай Боже да се родят още такива скъпоценни бисери.

 

 
< Предишна   Следваща >

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                     

Полезни връзки

  

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

  

 

Проект „BG16RFOP002-2.073-19096“ одобрен и изпълняван съгласно договор № BG16RFOP002-2.073-19096-C01 от 30.09.2020 г., финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Обща стойност на проекта: 10 000лв., от които. 8 500 лв. европейско и 1 500 лв. национално съфинансиране.

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates