Цветелина Янева подава ръка на млад талант PDF Печат Е-мейл

Цветелина Янева представи най-новия си видеоклип “Грешка беше”, а голямата изненада в него е нейния дуетен партньор. Младият талант се казва Денис Теофиков и от няколко месеца е най-новото попълнение. Името му стана известно от няколко музикални риалити формата, в които спечели овации с хубавия си глас. Той е от София, на 18 години е и от малък се занимава с музика, а любовта си към нея е наследил от своите родители, които също са музиканти. Идеята за дуета е на Diamond Beat Production, а Цветелина Янева с радост приема да се включи в проекта. Тя е третата певица, която подава ръка на млад изпълнител. Преди нея Галена и Емилия се включиха в първите проекти на своите колеги Фики и Емрах.

Премиерата на “Грешка беше” беше посрещната с ентусиазъм от почитателите на поп-фолка, които побързаха да дадат своята положителна оценка за новия дует:

“Песента ми харесва много и припевът е супер зарибяващ! Клипът е много интересен, а в музиката има малка нотка от старото звучене на поп-фолка и това много ми допадна! Успех на Денис, дано има късмет и да пробие. Цвети е неземно красива! Успех на парчето!”, “ Страхотна песен, брутален клип, нямам думи! Браво на целия екип!”, “Нека подкрепим младите изпълнители, все пак те са бъдещето на българската музика., “Песента е много хубава, а Цвети, както винаги ухае на класа, стил и талант.”, “Песента е мега брутална, трябва да се дава път на младите да се развиват! Браво на Цвети, че е подала ръка на Денис.” 
< Предишна   Следваща >

Facebook

Намери ни
Харесай радио Ултра в мрежата на Facebook

Приятели

                     

Полезни връзки

  

Ултра Онлайн


FM честоти

Перник 107.9 FM
Благоевград 92.6 FM
Сандански 103.4 FM
Петрич 88.4 FM
Пазарджик 88.6 FM

  

  

 

Проект „BG16RFOP002-2.073-19096“ одобрен и изпълняван съгласно договор № BG16RFOP002-2.073-19096-C01 от 30.09.2020 г., финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Обща стойност на проекта: 10 000лв., от които. 8 500 лв. европейско и 1 500 лв. национално съфинансиране.

Реклама :::

RocketTheme Joomla Templates